A 2019 végén Kínában észlelt SARS-COV-2 jelentősen megváltoztatta az életünket, többféle tekintetben.

Köszönjük, hogy a tavmunkaotthon.hu weboldalt olvassa. Bármilyen visszajelzést örömmel fogadunk a tavmunkaotthonhu @ gmail . com címen.

A tömeges rendezvények betiltásával és korlátozásával megváltoztak társas elfoglaltságaink. Új szokásokat vettünk fel és elhagytunk régieket. Több időt töltünk otthon és többet járunk a természetbe.

Magyarországon a kormányzati ingatlantámogatásoknak köszönhetően még tart az ingatlan boom, de hosszú távon az ingatlanpiac fenntarthatatlan. A kérdés csak a borulás időpontja és módja, olvassuk-halljuk több helyen. De vajon hány évig tart még a fővárosi építődaruk erdeje és a mesterségesen túlárazott ingatlanok özöne?

Brüsszelről végre nem azt olvashatjuk, hogy a bürokráciát bővíti, hanem hogy az irodáit leépíti. Az alábbi cikk felteszi a kérdést, hogy a távmunka mennyire fenntartható hosszú távon. Ezzel szemben a valós kérdés inkább az, hogy meddig fenntartható az az élet- és munka stílus, amit korábban műveltünk, és amire sokan vissza akarnak térni? Vajon meddig fenntartható még az élet szabadidőre és munkára osztása és a kettő elidegenítése?
https://hu.euronews.com/2021/05/26/kesz-bezarni-epuletei-felet-az-europai-bizottsag-a-tavmunkanak-koszonhetoen

Távmunka Otthon